Vaccination

Purebred dog outdoors on a sunny summer day.

VACCINATION

Vi har sammensat en vaccinationsprotokol for hunde, hvor vi anbefaler vaccination hvert 3. år mod parvovirus, leverbetændelse og hundesyge og årlig vaccination mod leptospirose og kennelhoste.

Forud for vaccinationen foretages en klinisk undersøgelse af dyret, som sikrer, at dyret er sundt og raskt inden det bliver vaccineret. I nogle tilfælde kan vaccination mod leptospirose og kennelhoste være nødvendigt - dette vurderes ud fra kendskab til hundens omgivelser og færden.

Se evt. følgende lille film om vaccination af hund Vaccination af hund

Vi tilbyder også vaccination mod rabies for hunde, der skal til udlandet.

Katte bliver vaccineret mod; katteinfluenza (Rhinotracheitis, calicivirus), kattesyge (panleukopeni) og Chlamydia. Ved behov kan tilvælges vaccination mod katteleukæmi. Katte skal ligeledes vaccineres mod rabies, hvis de skal til udlandet.

Hvalpe og killinger:

Ofte er hvalpe og killinger vaccineret første gang hos opdrætter. Når I som nye ejere skal have jeres hvalp eller killing vaccineret anbefaler vi, at de ikke vaccineres før de er faldet godt til i deres nye hjem.

Din dyreklinik i Silkeborg

Mangler du hjælp til at få den helt rigtige behandling til dit kæledyr? Så står vi klar til at hjælpe. I mere end 25 år har vores dyreklinik ligget på Vestergade 117 i Silkeborg, og vi hjælper derfor mange kunder fra lokalområdet. Du kan kontakte vores dygtige personale allerede i dag på telefon 86 82 92 82.