Ultralyds­scanning

Close up puppy having ultrasound scan in vet office.

ULTRALYDS­SCANNING

Hos Dyreklinikken Vestergade foretager vi ultralydsscanninger af kæledyr, hvilket er til stor hjælp i vores daglige arbejde. En ultralydsscanning bruges til at give et billede af organernes tilstand, som ikke fås ved røntgen eller andre undersøgelser.

Påvisning af sygdomme og drægtighed

Vi scanner oftest for at påvise livmoderbetændelse, blæresten, organforandringer, drægtighed og lignende.

Ultralydsscanningen hos hunde, katte og heste er god til at påvise drægtighed, og undersøge om fostret er i live. For et sikkert resultat anbefaler vi drægtighedsscanning på hund og kat efter dag 21-28. Heste scannes bedst fra dag 16-18, og scanningen bruges både til at påvise drægtighed samt tilstedeværelse af tvillinger.

Scanningen forgår oftest på et vågent dyr som en udvidet konsultation, men det kan blive nødvendigt at berolige dyret, hvilket altid aftales med ejeren i den enkelte situation.

Din dyreklinik i Silkeborg

Mangler du hjælp til at få den helt rigtige behandling til dit kæledyr? Så står vi klar til at hjælpe. I mere end 25 år har vores dyreklinik ligget på Vestergade 117 i Silkeborg, og vi hjælper derfor mange kunder fra lokalområdet. Du kan kontakte vores dygtige personale allerede i dag på telefon 86 82 92 82.