Tlf. 86 82 92 82 – Døgnvagt

Røntgen

RØNTGEN

Klinikken råder over digitalt røntgenudstyr, som kan bruges til diagnosticering af forskellige lidelser hos smådyr som hofteledsdysplasi og og gigtforandringer. Vi er også autoriseret hos Dansk Kennelklub til at tage HD, AD og OCD billeder. Husk at medbringe rekvisitioner fra DKK. Oftest kræver røntgenundersøgelser bedøvelse af dyret, så billederne bliver af en ordentlig kvalitet. Vi har mulighed for at sende røntgenbilleder til specialist firmaet Vet-CT ved behov for en second opinion.

Derudover råder klinikken også over tandrøntgen, hvor vi ved tandbehandlinger har mulighed for at diagnosticere skjulte tandsygdomme.

Operationer og behandlinger der kræver bedøvelse bestilles i god tid. Planlagte operationer, behandlinger og røntgen af smådyr foregår mellem kl. 9 og 13 om formiddagen, så dyrene har tid til at vågne op inden de sendes hjem. Har du aftalt tid til operation/behandling af din hund eller kat, ønskes dyret indleveret på klinikken mellem kl. 8 og 9. Hunde og katte bør fastes fra aftenen før de skal i bedøvelse, men må gerne få vand. Gnavere skal ikke fastes, men må derimod gerne indleveres på klinikken med hø og mad. Typisk hjemsendes dyrene igen mellem kl. 15 og 17 om eftermiddagen, hvor de vil være vågne, men stadig lidt påvirkede af narkosen.