Sommerferieafløser søges

11. april 2024

Er du en nyuddannet dyrlæge, der gerne vil bruge sommerferien til at få erfaring eller har du nogle år i praksis, men trænger til nye udfordringer og har lyst til at få dem i Danmarks outdoor hovedstad?

Vi er en dyreklinik beliggende i Silkeborg. Udover noget af Danmarks smukkeste natur lige udenfor døren kan vi tilbyde søde patienter, klienter og kollegaer.

Vi tilser primært smådyr, men har også en mindre udkørende hestepraksis. Som udgangspunkt er stillingen en ren smådyrsstilling, men hvis du ikke kan undvære heste kan der være mulighed for at køre ud indimellem.

Vi råder over in-house røntgen inkl tandrøntgen, ultralydsscanner, laser, in-house laboratorie fra IDEXX mm og udfører de fleste ting på klinikken. Du vil få mulighed for at vælge patienter ud fra hvor dine interesser er, og du kommer aldrig til at stå alene på klinikken, så der vil altid være mulighed for hjælp og faglig sparring. Hvis du ender med at være lige så glad for at være her, som vi andre, kan der være mulighed for en fastansættelse.

Stillingen er en 37 timers stilling uden vagtforpligtelse, men du er også velkommen til at ansøge, hvis du ønsker en deltidsstilling, da vi er åbne overfor fleksible løsninger.

Tiltrædelse 1. juni eller snarest muligt derefter. Kontakt pr tlf: 86829282 eller mail: kontakt@dyreklinikkenvestergade.dk