Hvem er vi?

IMG_1066

Dyrlæge

Charlotte Skjold Frederiksen

Uddannelses-/ansættelsesår: 1985 og ansat på Dyreklinikken Vestergade samme år. Jeg har været medindehaver af klinikken siden 1992.

Fagområder: Jeg ses meget uden for klinikken, hvor jeg tilser og behandler heste. På klinikken tager jeg mig af familiedyr i konsultationen.

Fritid: Jeg sætter pris på en god gåtur i skoven sammen med mine to hunde Bombay og Diver. Desuden elsker jeg at rejse.

IMG_1114

Dyrlæge

Peder Didriksen

Uddannelses-/ansættelsesår: 1988 og ansat på Dyreklinikken Vestergade efterfølgende. Jeg har været medindehaver af klinikken siden 1992.

Fagområder: Jeg tilser og behandler familiedyr på klinikken.

Fritid: I årenes løb har jeg haft alverdens kæledyr. I dag består bestanden af hunden Addie, katten Mads, kaninen Sofia samt 2 marsvin (Kim Kardashian og Hjørdis).

IMG_0949

Dyrlæge

Tore B. Mosgaard

Uddannelses-/ansættelsesår: 2002 og ansat på Dyreklinikken Vestergade efter et halvt år ved Fødevarestyrrelsen i Ringsted. Jeg har været medindehaver af klinikken siden 2006.

Fagområder: Jeg har erfaring med alle dyregrupper, men arbejder nu primært med smådyrskonsultationer og kirurgi.

Fritid: Jeg har hunden Rosa der elsker at gå tur i skoven.

IMG_1182

Dyrlæge (assistent)

Maria Havshøj

Uddannelses-/ansættelsesår: 2011 og ansat på Dyreklinikken Vestergade i 2015 som barselsvikar og siden fastansat.

Fagområder: Uddannet på hestedifferentieringen. Jeg arbejder både med familiedyr på klinikken og kører ud til heste. Jeg arbejder en del med tænder men er har også efteruddannet mig undenfor nyre-/hjertesygdomme hos katte og ultralydsscanning.

Fritid: Jeg nyder gerne naturen på ryggen af en af mine 2 islandske heste, på gåben med min hund Leiki, eller minishetteren Mini Millie. Desuden har jeg 2 bengaler katte Nims og Celika.

IMG_0940

Dyrlæge (assistent)

Bettina Wandsø

Uddannelses-/ansættelsesår: 2015 og ansat på Dyreklinikken Vestergade i 2017 efter et år i blandet praksis i Nordjylland.

Fagområder: Jeg vil primært være at finde på klinikken hvor jeg arbejder med familiedyr, hvor den store interesse ligger indenfor operationer. Ind imellem vil jeg også være at finde på landet i den udkørende praksis.

Fritid: Privat bor jeg sammen med min mand Martin, vores datter Andrea og vores Dansk-Svensk gårdhund/beagle blanding Kela på 5 år. Fritiden bliver ofte brugt i naturen eller hos hhv. mine forældre og mine svigerforældres landsteder.

 

IMG_1512

Dyrlæge (assistent)

Hans Petersen

Uddannelses-/ansættelsesår: 1978 og ansat på Dyreklinikken Vestergade som barselsvikar i 2017-2018 og ansat igen i 2021.

Fagområder: Hans vil være at finde på klinikken, hvor han primært har konsultationer.

Fritid: Bruger meget tid på jagt og jagthunde.

 

IMG_1141

Veterinærsygeplejerske

Lone Velling

Uddannelses-/ansættelsesår: 1994 og ansat på Dyreklinikken Vestergade i 2000.

Fagområder: I 2012 blev jeg certificeret i laser-terapi på smådyr og har siden haft mange patienter til behandling for bl.a. gigt. Til dagligt assisterer jeg bl.a. ved operationer og foretager tandrensninger.

Fritid: Jeg nyder de daglige gåture og nosework træningen med min golden retriever Marley, og afslapning på sofaen med katten Mizzy Lizzy.

IMG_1555

Veterinærsygeplejeske

Lea Christina Madsen

Uddannelses- /ansættelsesår : Uddannet i 2020 og ansat på Dyreklinikken Vestergade i 2021.

Fagområde: Lea er både at finde i skranken, i laboratoriet, som hjælp under konsultationerne, ligesom hun assisterer under operationerne.

Fritid: Privat bor Lea alene sammen med sin chihuahua Tino. Fritiden elsker hun at bruge på sine heste, fitness, gåture i skoven og hygge med venner og familie.

IMG_1576

Veterinærsygeplejeske

Heidi Louise Linnebjerg

Uddannelses- /ansættelsesår : Færdiguddannet i år 2010, og ansat på Dyreklinikken Vestergade i 2021. I 2020 blev Heidi uddannet Fagveterinær sygeplejerske i Ledelse.

Fagområde: Heidi er både at finde i skranken, i laboratoriet, som hjælp under konsultationerne, ligesom hun assisterer under operationerne.

Fritid: Privat bor Heidi sammen med sin kæreste Morgen, deres to børn Andrea og Conrad, samt deres to hunde Flotte Lotte og Kamille. Fritiden elsker hun at bruge sammen med familie og venner, samt i stalden hos deres pony.

IMG_1502

Sekretær

Inger Didriksen Lund (Faster)

Uddannelses-/ansættelsesår: Uddannet kontorassistent i 1978 og ansat på Dyreklinikken Vestergade i 2012.

Fagområder: Jeg tager mig af det administrative på klinikken. Desuden er det mig, I ofte får i røret ved tidsbetillinger og andre henvendelser.

Fritid: Jeg elsker en frisk gåtur i skoven og en god bog ved pejsen.

Skal vi hjælpe dit kæledyr?

Du kan nemt kontakte os ved at finde oplysninger nederst her på siden, eller du kan gå til vores kontaktside: Dyreklinik kontakt