Hvem er vi?

Profilbillede af dyrlæge Charlotte Skjold Frederiksen

Dyrlæge

Charlotte Skjold Frederiksen

Uddannelses-/ansættelsesår: 1985 og ansat på Dyreklinikken Vestergade samme år. Jeg har været medindehaver af klinikken siden 1992.

Fagområder: Jeg ses meget uden for klinikken, hvor jeg tilser og behandler heste. På klinikken tager jeg mig af familiedyr i konsultationen.

Fritid: Jeg sætter pris på en god gåtur i skoven sammen med mine to hunde Bombay og Diver. Desuden elsker jeg at rejse.

Profilbillede af dyrlæge Peder Didriksen

Dyrlæge

Peder Didriksen

Uddannelses-/ansættelsesår: 1988 og ansat på Dyreklinikken Vestergade efterfølgende. Jeg har været medindehaver af klinikken siden 1992.

Fagområder: Jeg tilser og behandler familiedyr på klinikken.

Fritid: I årenes løb har jeg haft alverdens kæledyr. I dag består bestanden af hunden Addie, katten Mads, kaninen Sofia samt 2 marsvin (Kim Kardashian og Hjørdis).

Prfilbillede af dyrlæge Tore B. Mosgaard

Dyrlæge

Tore B. Mosgaard

Uddannelses-/ansættelsesår: 2002 og ansat på Dyreklinikken Vestergade efter et halvt år ved Fødevarestyrrelsen i Ringsted. Jeg har været medindehaver af klinikken siden 2006.

Fagområder: Jeg har erfaring med alle dyregrupper, men arbejder nu primært med smådyrskonsultationer og kirurgi.

Fritid: Jeg har hunden Rosa der elsker at gå tur i skoven.

Profilbillede af dyrlæge (assistent) Maria Havshøj

Dyrlæge (assistent)

Maria Havshøj

Uddannelses-/ansættelsesår: 2011 og ansat på Dyreklinikken Vestergade i 2015 som barselsvikar og siden fastansat.

Fagområder: Uddannet på hestedifferentieringen. Jeg arbejder både med familiedyr på klinikken og kører ud til heste. Jeg arbejder en del med tænder men har også især interesse for udredning og medicinske patienter.

Fritid: Min fritid bruges med familien og dyrene, hvor jeg har 2 islandske heste, 1 minishetlænder, 2 Finske Lapphunde, 3 katte, 5 høns samt et varierende antal akvariefisk.

Profilbillede af dyrlæge (assistent) Bettina Wandsø

Dyrlæge (assistent)

Bettina Wandsø

Uddannelses-/ansættelsesår: 2015 og ansat på Dyreklinikken Vestergade i 2017 efter et år i blandet praksis i Nordjylland.

Fagområder: Jeg vil primært være at finde på klinikken hvor jeg arbejder med familiedyr, hvor den store interesse især ligger indenfor kirurgi. Ind imellem vil jeg også være at finde på landet i den udkørende praksis.

Fritid: Privat bor jeg sammen med min mand Martin, vores børn Andrea og Tilde, vores Dansk-Svensk gårdhund/beagle blanding Kela på 8 år samt vores høns. Vi er netop flyttet på landet i vores nybyggede hus, og fritiden bliver brugt på at lave have, samt gøre stedet klar til køer, heste, grise samt geder.

 

Profilbillede af veterinærsygeplejerske Lone Velling

Veterinærsygeplejerske

Lone Velling

Uddannelses-/ansættelsesår: 1994 og ansat på Dyreklinikken Vestergade i 2000.

Fagområder: I 2012 blev jeg certificeret i laser-terapi på smådyr og har siden haft mange patienter til behandling for bl.a. gigt. Til dagligt assisterer jeg bl.a. ved operationer og foretager tandrensninger.

Fritid: Jeg nyder de daglige gåture og nosework træningen med min golden retriever Marley, og hygge med katten Mester.

IMG_1870

Veterinærsygeplejerske

Gry Hededam Andersen

Uddannelses-/ansættelsesår: 2017 og ansat på Dyreklinikken Vestergade i 2024.

Fagområder: Jeg er autoriseret veterinærsygelejerske med speciale i smådyr og brænder særligt for hunde- og katteadfærd.

Fritid: Jeg er et familiemenneske og holder særligt af oplevelser i naturen og at være kreativ hjemme. Jeg bor i Horsens sammen med min kæreste Michael og vores to børn Elinor og Lauge, samt vores kat Oda.

IMG_1718

Klinikassistent

Katrine Ivarsen

Uddannelses- /ansættelsesår : student sommeren 2022, ansat hos os i januar 2023.

Fagområde: I vil primært møde Katrine i telefonen eller ved skranken, men hun hjælper også til i konsultationen og behandlingen.

Fritid: 

Lena

Klinikassistent

Lena Frost Mortensen

Uddannelses-/ansættelsesår: Uddannet autolakerer, ansat på Dyreklinikken i 2023. Planen er at Lena skal starte på uddannelsen som veterinærsygeplejerske til april 2024.

Fagområder: I vil primært møde Lena i telefonen eller i skranken, men hun hjælper også til ved konsultationer samt behandlingen af de indlagte dyr.

Fritid: Lena er hestemenneske og bruger sin fritid i stalden og sammen med sin familie.

Profilbillede af Sekretær Ulla Nygaard

Sekretær

Ulla Nygaard

Uddannelses-/ansættelsesår: Uddannet bogholder i 1985, ansat på Dyreklinikken i 2021.

Fagområder: Ulla er primært at finde på kontoret, hvor hun står for bogholderiet, besvarelser af mail og telefon samt booking af aftaler. Ind imellem kan Ulla også ses hjælpe lidt til i skranken, på en travl dag.

Fritid: Ulla bruger fritiden sammen med familien, og nyder naturen sammen med berner sennenhunden Blackie på 3 år.

Skal vi hjælpe dit kæledyr?

Du kan nemt kontakte os ved at finde oplysninger nederst her på siden, eller du kan gå til vores kontaktside: Dyreklinik kontakt