Tlf. 86 82 92 82 – Døgnvagt

Klinikken

Velkommen til Dyreklinikken Vestergade i Silkeborg

Her på dyreklinikken er vi bevidste om, at kæledyret ofte er en stor del af familien, og vi går op i at tilbyde et trygt og tillidsfuldt forløb, hvor fælles dialog og samarbejde er en del af alle processer. Vi hjælper hver dag hunde, katte, heste og mindre kæledyr.

Vi tilbyder mange former for undersøgelser og behandling i forbindelse med sygdom hos dit kæledyr, bl.a. laserterapi, røntgen, tandrøntgen, ultralydsscanning, blodprøver, urinprøver, tandrensninger og tandudtræk, operationer mm. Derudover tilbyder vi almindelige sundhedstjek, vaccinationer, chipmærkninger, tandtjek m.m. Vi forhandler desuden forskellige produkter til dit kæledyr, herunder både foder, plejemidler samt loppe- og flåtmidler.

Når du kommer ind til vores dyreklinik i Silkeborg, kan du forvente råd og vejledning af vores kompetente personale. Vores dyrlæger er specialister indenfor deres områder.

Mangler du hjælp til dit kæledyr, eller har du blot et spørgsmål? Vi står altid klar til at hjælpe.

Hvem er vi?

Charlotte Skjold Frederiksen

Dyrlæge

Uddannelses-/ansættelsesår: 1985 og ansat på Dyreklinikken Vestergade samme år. Jeg har været medindehaver af klinikken siden 1992.

Fagområder: Jeg ses meget uden for klinikken, hvor jeg tilser og behandler heste. På klinikken tager jeg mig af familiedyr i konsultationen.

Fritid: Jeg sætter pris på en god gåtur i skoven sammen med mine to hunde Bombay og Diver. Desuden elsker jeg at rejse.

Peder Didriksen

Dyrlæge

Uddannelses-/ansættelsesår: 1988 og ansat på Dyreklinikken Vestergade efterfølgende. Jeg har været medindehaver af klinikken siden 1992.

Fagområder: Jeg tilser og behandler familiedyr på klinikken.

Fritid: I årenes løb har jeg haft alverdens kæledyr. I dag består bestanden af hunden Addie, katten Mads, kaninen Sofia samt 2 marsvin (Kim Kardashian og Hjørdis).

Tore B. Mosgaard

Dyrlæge

Uddannelses-/ansættelsesår: 2002 og ansat på Dyreklinikken Vestergade efter et halvt år ved Fødevarestyrrelsen i Ringsted. Jeg har været medindehaver af klinikken siden 2006.

Fagområder: Jeg har erfaring med alle dyregrupper, men arbejder nu primært med smådyrskonsultationer og kirurgi.

Fritid: Jeg har hunden Rosa der elsker at gå tur i skoven.

Maria Havshøj

Dyrlæge (assistent)

Uddannelses-/ansættelsesår: 2011 og ansat på Dyreklinikken Vestergade i 2015 som barselsvikar og siden fastansat.

Fagområder: Uddannet på hestedifferentieringen. Jeg arbejder både med familiedyr på klinikken og kører ud til heste. Jeg arbejder en del med tænder men har også især interesse for udredning og medicinske patienter.

Fritid: Min fritid bruges med familien og dyrene, hvor jeg har 2 islandske heste, 1 minishetlænder, 2 Finske Lapphunde, 3 katte, 5 høns samt et varierende antal akvariefisk.

Bettina Wandsø

Dyrlæge (assistent)

Uddannelses-/ansættelsesår: 2015 og ansat på Dyreklinikken Vestergade i 2017 efter et år i blandet praksis i Nordjylland.

Fagområder: Jeg vil primært være at finde på klinikken hvor jeg arbejder med familiedyr, hvor den store interesse især ligger indenfor kirurgi. Ind imellem vil jeg også være at finde på landet i den udkørende praksis.

Fritid: Privat bor jeg sammen med min mand Martin, vores datter Andrea, vores Dansk-Svensk gårdhund/beagle blanding Kela på 6 år samt vores 10 høns. Vi er netop flyttet på landet i vores nybyggede hus, og fritiden bliver brugt på at lave have, samt gøre stedet klar til køer, heste, grise samt geder.

Lone Velling

Veterinærsygeplejerske

Uddannelses-/ansættelsesår: 1994 og ansat på Dyreklinikken Vestergade i 2000.

Fagområder: I 2012 blev jeg certificeret i laser-terapi på smådyr og har siden haft mange patienter til behandling for bl.a. gigt. Til dagligt assisterer jeg bl.a. ved operationer og foretager tandrensninger.

Fritid: Jeg nyder de daglige gåture og nosework træningen med min golden retriever Marley, og hygge med katten Mester.

Gry Hededam Andersen

Veterinærsygeplejerske

Uddannelses-/ansættelsesår: 2017 og ansat på Dyreklinikken Vestergade i 2024. 

Fagområder: Jeg er autoriseret veterinærsygelejerske med speciale i smådyr og brænder særligt for hunde- og katteadfærd.

Fritid: Jeg er et familiemenneske og holder særligt af oplevelser i naturen og at være kreativ hjemme. Jeg bor i Horsens sammen med min kæreste Michael og vores to børn Elinor og Lauge, samt vores kat Oda.

Elisa Alexandra Wilken

Veterinærsygeplejerske

Uddannelses-/ansættelsesår: Mere info kommer.

Fagområder: Mere info kommer.

Fritid: Mere info kommer.

Katrine Ivarsen

Klinikassistent

Uddannelses- /ansættelsesår : student sommeren 2022, ansat hos os i januar 2023.

Fagområde: I vil primært møde Katrine i telefonen eller ved skranken, men hun hjælper også til i konsultationen og behandlingen.

Fritid:

Lena Frost Mortensen

Klinikassistent

Uddannelses-/ansættelsesår: Uddannet autolakerer, ansat på Dyreklinikken i 2023. Planen er at Lena skal starte på uddannelsen som veterinærsygeplejerske til april 2024.

Fagområder: I vil primært møde Lena i telefonen eller i skranken, men hun hjælper også til ved konsultationer samt behandlingen af de indlagte dyr.

Fritid: Lena er hestemenneske og bruger sin fritid i stalden og sammen med sin familie.

Ulla Nygaard

Sekretær

Uddannelses-/ansættelsesår: Uddannet bogholder i 1985, ansat på Dyreklinikken i 2021.

Fagområder: Ulla er primært at finde på kontoret, hvor hun står for bogholderiet, besvarelser af mail og telefon samt booking af aftaler. Ind imellem kan Ulla også ses hjælpe lidt til i skranken, på en travl dag.

Fritid: Ulla bruger fritiden sammen med familien, og nyder naturen sammen med berner sennenhunden Blackie på 3 år.

Skal vi hjælpe dit kæledyr?

Du kan nemt kontakte os ved at finde oplysninger nederst her på siden, eller du kan gå til vores kontaktside: Dyreklinik kontakt

Vil du være en del af vores team?

Tjek vores karriere side her.

Et indblik i livet på vores dyreklinik